Arch Kinetic

Medical

Drenaj Limfatic Power Q1000 Premium

Power Q1000 Premium este un aparat de drenaj limfatic, echipat cu aplicatori cu 4 camere pentru o gamă extinsă de funcționalități. Cu capacitatea sa de personalizare a tratamentului, se poate ajusta pentru a răspunde nevoilor unice ale fiecărui utilizator.

Dispozitivul Power Q1000 Premium se distinge prin capacitatea sa de a ajusta presiunea în fiecare cameră individual, oferind o terapie precisă și personalizată. Cu 6 programe de lucru disponibile, asigură opțiuni variate pentru tratamentul diferitelor condiții de sănătate. Cele 9 niveluri de viteză pentru umflarea aplicatorilor permit adaptarea confortabilă și eficientă la preferințele și necesitățile fiecărui pacient.

 

Reglarea presiunii este încă o funcționalitate semnificativă, cu o gamă cuprinsă între 0 și 240 mmHg, facilitând o adaptare precisă la toleranța și starea fizică a pacientului. Astfel, Power Q1000 Premium se evidențiază ca un dispozitiv complet, conceput pentru a satisface nevoile individuale ale utilizatorilor într-un mod eficient și confortabil.