Arch Kinetic

Medical

Consultatie si diagnostic

Explorarea Consultației la Ortopedie

La clinica noastră, serviciile oferite de departamentul de ortopedie sunt structurate în mai multe categorii esențiale, pentru a asigura o îngrijire completă și personalizată:

  1. Consultația Inițială: Aceasta este etapa în care pacientul se prezintă cu primele simptome. Consultația poate rezulta în recomandări pentru investigații suplimentare sau poate conduce direct la un diagnostic.
  2. Consultația Post-Investigații: În ortopedie, confirmarea diagnosticului pentru multe afecțiuni se bazează pe investigații imagistice, cum ar fi RMN-ul sau ecografia.
  3. Consultația de Control: Aceasta are loc după finalizarea unui ciclu de recuperare, urmând o intervenție chirurgicală sau realizarea unor proceduri specifice.
  4. Infiltratii Articulare: Oferim tratamente cu soluții vasco-elastice și tehnici moderne, aducând beneficii remarcabile pentru mobilitatea articulară.
  5. Terapii Specifice: Aplicăm tehnici inovatoare recunoscute la nivel mondial pentru refacerea țesutului cartilaginos sau osos.

Procesul de Stabilire a Diagnosticului

Pentru a aborda atât afectiunile traumatice, cât și pe cele cronice ale sistemului musculo-scheletal, clinica noastră este dotată cu un Departament de Ortopedie integrat, pregătit să ofere toate serviciile necesare pacientului, de la etapa diagnosticării până la recuperarea post-tratament.

Echipa noastră este compusă din medici ortopezi cu experiență vastă în chirurgia ortopedică, activând în cadrul unor clinici medicale de prestigiu. Specializați în traumatologia sportivă, chirurgia gleznei, piciorului, precum și în protezarea genunchiului și a șoldului, ortopezii noștri sunt dedicați oferirii unor consultații amănunțite, stabilind planuri de tratament eficiente și personalizate.

La Arch Kinetic, ne dedicăm asigurării unui parcurs medical complet și de înaltă calitate, de la primul simptom până la recuperarea completă. Fiecare pacient este unic, iar abordarea noastră este întotdeauna personalizată, pentru a oferi cele mai bune soluții de tratament. Contactați-ne pentru a programa o consultație și a începe drumul spre recuperare și bunăstare.