Arch Kinetic

Medical

Despre noi

ArchKinetic se mândrește să fie centrul dvs. de încredere în Brașov pentru servicii specializate de kinetoterapie. Cu o echipă dedicată de profesioniști cu experiență, suntem aici pentru a vă oferi suportul și îngrijirea necesară pentru a depăși provocările musculo-scheletale și articulare.

La ArchKinetic, înțelegem unicitatea fiecărui pacient și ne personalizăm abordarea pentru a îndeplini nevoile specifice ale fiecărui individ. Fie că sunteți un adult care se confruntă cu dureri cronice, un sportiv care caută să își îmbunătățească performanța, sau un copil în curs de dezvoltare, echipa noastră de experți este aici pentru a vă ghida pe calea recuperării și bunăstării.

Clinica noastră este dotată cu cele mai moderne facilități și echipamente, pentru a asigura că primiți cea mai bună îngrijire posibilă. Ne-am angajat să creăm un mediu confortabil și primitor, unde fiecare pacient se poate simți ca acasă.

Situată în inima orașului Brașov, ArchKinetic este ușor accesibilă din orice colț al orașului, asigurându-vă că ajutorul de care aveți nevoie este întotdeauna la îndemână.

Vă invităm să explorați site-ul nostru pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și echipa noastră. Dacă aveți întrebări sau doriți să programați o consultație, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă recăpătați mobilitatea și să trăiți o viață plină și activă.

Arch Kinetic este un centru medical pentru servicii specializate de ortopedie si recuperare ce functioneaza in cadrul JOINT  TRUST  ORTHOPEDICS  S.R.L., fiind cofinantat in cadrul Programul pentru stimularea înființării întreprinderilor mici și mijlocii ”Start-up Nation – ROMANIA”.

Echipa

Dr. Victor Niculescu
Medic specialist ortopedie si traumatologie
6
Dr. Danut Perja
Medic specialist medicina fizica si reabilitare
4
Ioana Martin
Registrator medical
1
Razvan Teslaru
Fizioterapeut
2
Tudor Niculescu
Fizioterapeut
3
Tudor Pincovici
Fizioterapeut
7
Cristina Anghel
Fizioterapeut Terapeut Vojta
5
Bianca Mihaela Dumitrache
Fizioterapeut
1321