Arch Kinetic

Medical

Masaj terapeutic

Masajul terapeutic reprezintă o tehnică de mobilizare tisulară profundă, care cuprinde modalități de terapie manuală aplicate pe toată lungimea fibrelor musculare.

Scopul principal al masajului terapeutic este relaxarea musculară, reducerea stresului și a durerilor musculo-articulare. La Arch Kinetic specialiști noștri cu foarte bune cunoștințe de anatomie și fiziologie realizează masajul terapeutic individualizat astfel încât sunt mobilizate țesuturile moi (musculatura, sistemul limfatic, toate structurile cutanate) iar efectele de relaxare, creștere a mobilității și vascularizării, precum accelerarea fluxului limfatic sau fluxului sangvin nu întârzie să apară. Prin stimularea pielii și a sistemul nervos, pe lângă efectul terapeutic urmărit se obține și reducerea durerii, a stresul emoțional și fizic.

Masajul decontracturant al spatelui va înlătura stările de amorteală sau oboseală acută, resimțite la nivelul musculaturii spatelui, gâtului, umerilor și al bazinului. Este recomandat persoanelor care au deja contracturi cronice ale musculaturii determinate de stres, poziție necorespunzătoare, ori diverse activitați solicitante. Contracturile musculare sunt determinate atât de lipsa sportului, cât și de efortul fizic intens.